Тернопільський національний медичний університет імені
І.Я. Горбачевського
Зі спортом дружити - здоровими бути!
771 30.03.2017
Студент ТДМУ – двічі призер всеукраїнського чемпіонату з пауерліфтингу

Представник факультету іноземних студентів (спеціальність «Стоматологія») Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського Міхал Лєнарт здобув дві срібні медалі під час VII відкритого чемпіонату ВПА України з пауерліфтингу, жиму штанги лежачи та станової тяги, який відбувся 17-19 березня у Луцьку. Помірятися силою приїхали найсильніші спортсмени з різних міст нашої країни та з-за кордону (Польщі, Румунії, Молдови, інших європейських країн).

Змагання були доволі напруженими, оскільки пауерліфтери буквально виривали одні в одних переможні кількості присідань, відтискань та дорогоцінні хвилини виконання вправ.

Наш студент здобув дві срібні нагороди – зі станової тяги та пауерліфтингу. Як розповів Міхал Лєнарт, пауерліфтингом він займається упродовж року. До змагань він активно почав готувався п’ять місяців тому, аби гідно представити ТДМУ.

Вітаємо нашого студента з блискучим виступом на чемпіонаті. Бажаємо йому завжди бути у спортивній і навчальній формі, а також нових перемог!