Тернопільський національний медичний університет імені
І.Я. Горбачевського
Зі спортом дружити - здоровими бути!
784 15.03.2017
У ТДМУ відбувся шаховий турнір

З нагоди 60-річчя Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського упродовж року відбуватимуться заходи з метою святкування цього поважного ювілею. З цією метою 24 листопада представники Студентського парламенту ТДМУ в спорткомплексі вишу організували шаховий турнір. Ще одне завдання цих змагань – популяризація логічних настільних ігор. Як відомо, шахи дійшли до нас ще з сивої давнини, проте зуміли зберегти свою значимість навіть у ХХІ столітті. Тому не дивно, що у залі зібралося чимало охочих студентів-інтелектуалів зі стоматологічного, медичного, фармацевтичного факультетів та факультету іноземних студентів.

Вони прагнули перевірити свою ерудицію та інтуїцію. Змагання розпочалися з привітання головного судді – доцента кафедри медичної фізики Валерія Дідуха. Вагомий внесок у проведення турніру зробила асистент кафедри фізичної реабілітації, здоров’я людини та фізичного виховання Любов Новакова.

Кожен учасник змагань запекло прагнув перемогти, продумуючи свій хід та намагаючись зруйнувати плани суперника. Та виграли цього вечора ті, хто мав кращу логіку, більшу витримку і холодний розум. Отже, перше місце виборов Євген Момотюк, 2 місце посів Юрій Ковенько, а 3 місце зайняв Вадим Кухарчук.