Тернопільський національний медичний університет імені
І.Я. Горбачевського
Зі спортом дружити - здоровими бути!
2157 15.03.2017
Безпалова Наталя Миколаївна

Доцент кафедри — Безпалова Наталя Миколаївна
Науковий ступiнь — к.б.н.
Вчене звання — доцент
Посада— доцент кафедри
E-mail — bezpalovanm@tdmu.edu.ua

ОСВІТА:
В 1989 році закінчила факультет фізичного виховання Тернопільського державного педагогічного інституту ім. Я. Галана.
З 2001 року прийнята на посаду викладача кафедри фізичної культури у Тернопільську академію народного господарства, на теперішній час Тернопільський національний економічний університет.
З жовтня 2013 року прийнята на 0,5 ставки на посаду доцента кафедри фізичної реабілітації, здоров’я людини та фізичного виховання Тернопільського державного медичного університета ім. І.Я. Горбачевського.
Пройшла цикл підвищення кваліфікації «Фізичне виховання» з 01 квітня 2015р. по 30 квітня 2015р. посвідчення № 615-33/03 при Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка де виконала план і програму циклу.
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
У травні 2010 року захистила дисертацію в Тернопільському державному медичному університеті ім. І.Я. Горбачевського на тему: «Морфофункціональні закономірності фізичного розвитку студентів в залежності від типу автономної нервової системи», та ВАК України присуджено науковий ступінь кандидата біологічних наук.
НАУКОВІ ІНТЕРЕСИ:
Проведення занять лікувальної фізичної культури для студентів з різними вадами здоров’я, які віднесені до спеціальної медичної групи.
На даний час веде заняття з фізичного виховання на ІІ курсі медичного факультету для вітчизняних та іноземних студентів, а також тренує збірну команду університету хлопців з баскетболу. Готує матеріали практичних занять для студентів медичного факультету за спеціальністю «Здоров’я людини» з таких дисциплін як: Види оздоровчо-рекреаційної рухової активності та Теорія і методика спортивної підготовки.