Тернопільський національний медичний університет імені
І.Я. Горбачевського
Зі спортом дружити - здоровими бути!
998 24.04.2017
Студенти ТДМУ стали абсолютними чемпіонами з армспорту

13 квітня 2017 р. у спорткомплексі «Політехнік» Тернопільського національного технічного університету імені І.Пулюя відбулися змагання з армспорту. Змагання проходили у рамках відкритої Універсіади міста Тернополя управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради та Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Цьогоріч збірна команда Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, набравши 330 очок, посіла I місце, перемігши з відривом у 96 очок команду Тернопільського національного технічного університету імені І.Пулюя. Третє місце виборола команда з Тернопільського національного педагогічного університету імені В.Гнатюка. Наші хлопці зуміли у важкій боротьбі довести,що вони є найсильнішими.
У складі нашої збірної золоті нагороди виборювали студенти медичного факультету: капітан команди Снітко Микола   3к. 58гр.,  Терещук Андрій  3к. 53гр. Пасемків Андрій 2к. 5гр.,   Кошуба Михайло 3к. 24гр . Бельма Анатолій 6к. 3гр.   Фомін Роман 4к.44гр.    Воронюк Іван 3к. 52гр.,  Винарчик Юрій , Хандога Володимир ,  Іванюк Святослав усі  2к. 1гр. за напрямом підготовки «Здоров’я людини» та Камінський Олег 5к. 5гр.,  стоматологічний факультет.
В особистій першості у ваговій категорії 70 кг I місце виборов  Пасемків Андрій  на ліву руку і II місце на праву руку. Кошуба  Михайло III місце на праву руку.  
Категорія 80 кг. I місце – Бельма Анатолій  на праву руку, I місце на ліву руку.
II місце Снітко Микола на праву руку, II місце – на ліву руку.
Категорія 90 кг. I місце зайняв Терещук Андрій  на ліву руку, III місце-  на праву руку.
Категорія 100 кг. Камінський Олег-II місце на праву і на ліву руку. Фомін Роман виборов III місце на праву руку.
Остання вагова категорія +100 кг. Воронюк Іван став переможцем змагань на праву і на ліву руку. Іванюк Святослав – III місце на праву і на ліву руку.
Тренер-представник команди асистент кафедри фізичної реабілітації, здоров’я людини та фізичного виховання, к.п.н. Новакова Любов Володимирівна.