Тернопільський національний медичний університет імені
І.Я. Горбачевського
Зі спортом дружити - здоровими бути!
244 27.11.2023
КОМАНДА ТНМУ ПОСІЛА ПЕРШЕ МІСЦЕ У ТУРНІРІ З ФУТЗАЛУ «КУБОК ВІТАЛІЯ ВЕНГЕРА»

19 листопада 2023 року в спорткомплексі «Політехнік ТНТУ» відбувся турнір з футзалу «Кубок Віталія Венгера». Нещодавно Віталій віддав найцінніше, що він мав – своє життя, за волю та незалежність України. Герої не вмирають, коли пам’ять про них жива. Це маленька частинка того, що ми можемо зробити для пошанування пам’яті полеглого воїна. Віталік своє життя частково присвятив футболу: був неодноразовим чемпіоном багатьох змагань, чемпіоном області серед вищих навчальних закладів. У ГО «Десантно-козацькому рої» він відповідав за інформаційну та спортивно-масову роботу.

У турнірі брали участь чотири команди, зокрема Тернопільського національного технічного університету, Тернопільського національного медичного університету, Тернопільської міської ради та команда «Друзі Віталіка Венгера (АГЧ).

У безкомпромісній боротьбі перше місце виборола команда ТНМУ. Переможцями стали студенти п’ятого курсу медичного факультету: Тарас Паславський, Максим Левицький, Мирон Бойко та Владислав Оверчук. Унікальний перехідний кубок, який був зроблений волонтерами та військовими, буде зберігатися в нашому університеті до початку нового турніру, що відбудеться наприкінці лютого 2024 року.

Інформацію надала Вікторія Вахновська